2010-04-02

Naujienų blyksnis #2

Šįkart, nepokštaudamas, pristatau tikrąjį Naujienų blyksnį #2. Kaip žinia, nesenai pristačiau anketą, kurioje klausiau Jūsų nuomonės apie mano tinklaraštį. Viską apibendrinus supratau, jog tikrai straipsnių kokybė pagerėjo. Palyginęs senus, per atidarymą rašytus straipsnius ir pastarąjį mėnesį parašytus pranešimus tikrai matau skirtumą.

Keletas žmonių skundėsi dėl dizaino. Kai kam header'is ir šoninis meniu atrodė per daug prigrūsti ir norėjosi švaros. Todėl nusprendžiau, jog viršutinė tinklaraščio dalis tikrai užima per daug vietos, ir ją sumažinau 50 px. Nuėmiau antrąją meniu liniją ir ją sukišau į pirmosios kategoriją tinklaraštis. Taip pat viršuje esančią nuorodų liniją į socialines svetaines ir rss srautus sutraukiau ir padariau plonesnę. Šoninė tinklaraščio sritis irgi supaprastinta.

Taipogi gavau pastabą, jog tinklaraštyje per daug žalios spalvos, tačiau šiuo atžvilgiu nieko nekeisiu - žalia spalva yra firminė tinklaraščio spalva ir ji privalo būti naudojama tinklaraštyje.

Dėl straipsnių - daugelis tvirtino, jog jų užtenka. Artimiausiu metu pradėsiu naują straipsnių seriją, kaip susikurti profesionaliai atrodantį blogger tinklaraštį ir nepakloti nė cento už tai. Šią idėją taip pat pasiūlė vienas iš anketą užpildžiusių žmonių.

Kadangi artėja Velykos, tinklaraščiui pritaikiau specialų stilių. Šio straipsnio kairėje esantis logotipas - tai specialus Velykinis variantas. Velykiniai papuošimai laikysis iki balandžio 6-7 dienos.

Ačiū, kad skaitote, laukite naujų straipsnių :)