2010-04-05

Geriausi YouTube kanalai - PaulDavis78

Pristatau antrąjį pranešimą straipsnių serijoje "Geriausi YouTube kanalai". Kaip ir minėjau praeitoje dalyje, stengsiuosi aprašyti gerus, įdomius, o dar pridėsiu - ir išskirtinius YouTube kanalus. Šiandien pristatysiu išsiskiriantį iš kitų, tačiau labai įdomų (mano nuomone) kanalą. Jame nededami tokie video, kaip susimovimai ar daiktų naikinimai. Tai - internetinis serialas, kurį kuria vos keletas žmonių Didžiojoje Britanijoje. Deja, jis nėra ypač populiarus, todėl tikiuosi šiuo straipsniu pritraukti ir žiūrovų iš Lietuvos.

Siūlau prisiminti serialą Jericho (Džerikas). Jei kas nematėte - seriale pasakojama apie miestelį Kanzaso valstijoje, netoli kurio vieną dieną žmonės pastebi atominį grybą. Miestelis tarsi izoliuojamas nuo aplinkinio pasaulio, nes dingsta visi ryšiai - telefono, televizijos, interneto. Gyventojai nebežino, kas iš tikrųjų vyksta pasaulyje.

Dabar įsivaizduokite - atsikeliate vieną rytą ir... tuščia... Nei pažįstamų, nei kaimynų, nei žmonių gatvėse. Visi dingo - visur tuščia. Ką Jūs darytumėte?

YouTube kanale PaulDavis78 pasakojama apie tokį žmogų. Sužinojęs, jog liko vienas, jis pradeda keliauti ir viską, ką pastebi filmuoti bei dėti į YouTube. Šis internetinis serialas atrodo labai realiai iki pat paskutinio video.

Viso kanale yra 11 serialo "Is Anyone Out There?" dalių, bet šiuo metu kuriamas ir antras serialo sezonas. Video ganėtinai trumpi, todėl viską galima peržiūrėti vos per 45-50 minučių. Pateikiu visų internetinio serialo dalių sąrašą: