2009-08-23

Naujas sezonas

Vasara kaip prasidėjo, taip ir artėja į pabaigą. Visą vasarą Bernex Blog'as rašė straipsnius iš Geriausių Programų Kolekcijos, įdėjo keletą fotoreportažų, rašė kitų temų pranešimus.

Bernex Geriausių Programų Kolekcija baigta. Tiksliau, baigtas pirmas sezonas. Jei dėl antro, tai nežinau, gal kitą vasarą tai bus pratęsta. O dabar laikas pokyčiams.

O pokyčius turėtumėte pamatyti iš karto. Visų pirma - tai pasikeitęs viršutinysis www.bernex.lt meniu. Jį pastebės tik žmonės, naršantys šiuo adresu. Meniu buvo pakeistas, kad užimtų mažiau vietos naršant ir netrukdytų tiems, kurie čia užsuko tik tinklaraščio paskaityt.

Visų antra, rudenį (bet ne nuo rugsėjo) startuos serija "Svetainės kūrimas: paprastai, gražiai, nemokamai", kuriame visi, net visiškai nemokantys nieko apie html, galės lengvai ir nemokamai susikurti svetainę i9r ją patalpinti.

Iki pat kitos vasaros jūsų lauks ir fotoreportažai, ir žinios iš informacinių technologijų pasaulio, ir visokios kitokios įdomybės. Apie straipsnius pranešu ir savo twitter'yje, todėl nepatingėkit "pafollowint" (adresu http://twitter.com/bernex). Ačiū, kad lankotės!