2009-05-12

Bernex Blog - netolimos ateities planai

Kaip žinia, "Akropolio" ir "Maximos" išpardavimai geri ne tik žmonėms, kurie juose perka, bet ir mano blog'ui. Puikus pavyzdys - apie "Juodo apsipirkimo naktį" mano blog'e informacijos ieškojo 108 žmonės, o apie ką tik įvykusią "Jamam" naktį informacijos atėjo net 247 lankytojai, iš kurių 139 buvo dar niekada nesilankę žmonės. Trumpiau sakant, per "Jamam" naktį blog'as pasiekė rekordą - tiek žmonių nebuvo apsilankę per visą šio tinklaraščio egzistavimo laiką. Bėda ta, kad būtų apsilankę daugiau žmonių, jei šio blog'o adresas būtų su .lt galūne. Tuomet žmonės, ieškoję informacijos per Google paspaudę "puslapiuose iš Lietuvos" būtų radę nuorodą į straipsnį šiame tinklaraštyje. Todėl buvo nuspręsta nupirkti interneto adresą, kurį būtų lengviau atsiminti, ir, be to, jį rodytų tarp kitų Lietuvos puslapių.

Tam, kad apie šį puslapį sužinotų daugiau žmonių, taip pat reikia ir reklamos. Todėl į viršuje esantį reklamos bloką tikriausiai bus patalpinta visiškai netrukdanti skaityti reklama. Ją paspaudę pateksite į kažkieno kito reklamuojamą puslapį, bet kartu ir pritrauksite naujų lankytojų.

O dabar apie artėjančius straipsnius. Tikriausiai numanote, jog "Viskas apie Windows 7" straipsniai jau greitai baigsis, kadangi pati operacinė sistema jau ne už kalnų. Todėl greitai jus pasieks nauja straipsnių serija "Programos". Tuose straipsniuose bus rašoma apie daugybę nemokamai platinamų, bet labai vertingų programų. Vienas iš pavyzdžių yra Phun 2d fizikos simuliatorius, apie kurį jau rašiau anksčiau.

Štai tiek norėjau papasakoti apie artėjančius pasikeitimus Bernex blog'e. Taip pat numatoma ir mažų atnaujinimų, bet jie nėra tokie ypatingi ir patys naršydami juos pastebėsite. Iki greito..!