2009-02-27

Klausimanija grįžta: dėl klausimanija.failai.lt

Šiandien (vasario 27 dieną) gavau oficialų Pauliaus Jačionio pranešimą į savo uzdarbis.lt pranešimų dėžutę. Štai kas ten rašoma:

klausimanija.failai.lt yra visiškai nesusijusi su klausimanija.lt. Apie šį proejktą nieko nežinojau. Nusiunčiau email autoriams prašydamas nenaudoti klausimanijos pavadinimo.
Laiške taip pat minima, jog tikroji versija nebus panaši į šią, patalpintą klausimanija.failai.lt . O bandomosios versijos taip pat nėra ir nebus iki pat žaidimo išleidimo. O klausimanija.failai.lt puslapis jau uždarytas su žinute:
Sveiki, čia kažkada turėjo būti žaidimas "Klausimanija online" pavadinimu. Žaidimas būtų (ir buvo) kurtas ne originalaus žaidimo KlausiManija autorių. Kolkas darbai sustabdyti. Jei bus nuspręsta tęsti svetainės kūrimą, bus naudojamas kitas pavadinimas (kad žmonės nemaišytų dviejų atskirų, nors ir panašių žaidimų), o apie jau sukurtą svetainę būtinai Jums pranešime. Na, o dabar, siūlome apsilakyti originalaus žaidimo KlausiManija puslapyje ir laukti šio žaidimo autorių naujo kūrinio.

Taigi visi, norintys pirmieji išbandyti "Klausimaniją Online": įsidėkit į adresynus klausimanija.lt ir eikite ten kiekvieną dieną tikėdamiesi rasti naująją šio nuostabaus žaidimo naują versiją.


O dabar einu tvarkyt kad būtų galima komentarus į blog'ą rašyt...
PATAISYMAS: jau sutvarkyta!