2014-01-27

„Euras 2015“ - Android programėlė būsimam perėjimui prie naujos valiutos

Ne paslaptis, jog euro įvedimas Lietuvoje sparčiai artėja. Naujoji valiuta mūsų piniginėse atsirasti gali jau nuo kitų metų pradžios. Koks perėjimas laukia visų mūsų? Ar lengvai priprasime prie naujos valiutos kasdieniuose atsiskaitymuose?

Tam, kad „susigyventi“ su euru po perėjimo būtų kuo paprasčiau, „MainBex“ pristato naują programėlę „Euras 2015“. Ją atsisiųsti jau gali visi išmaniųjų įrenginių su „Android“ turėtojai.

Kurdami šią programėlę, vadovavomės trimis pagrindiniais tikslais:
  1. Programėle privalo būti paprasta naudotis.
  2. Ji turi talpinti savyje pagrindinę informaciją apie perėjimą bei apie pačią valiutą.
  3. Informacija turi būti pateikta kuo trumpiau ir suprantamiau.
Šiandien viešai pristatome pirmąją programėlės „Euras 2015“ versiją, kuri taps pagalbininku kiekvienam naudotojui.

Vos įsijungę programėlę rasite patogų ir greitą valiutų konverterį. Galėsite greitai sužinoti, kiek konkreti litų suma atitinka eurų, ar atvirkščiai. Šis litų-eurų konverteris visuomet yra pirmasis langas vos atvėrus programėlę, taigi labai greitai išsitraukę savo išmanųjį telefoną galėsite pasižiūrėti, kiek eurų tektų sumokėti už norimą prekę ar paslaugą.

Programėlėje taip pat gausu naudingos informacijos. Čia galėsite susipažinti su planuojamu euro įvedimo scenarijumi Lietuvoje, susipažinti su nauja valiuta - monetų bei banknotų išvaizda, sužinoti, kuriose šalyse veikia euro valiuta, rasti vertės atitikimo lentelę - koks euro monetų ar banknotų nominalas kokią sumą litais atitinka. 

Kaskart įsijungę programėlę taip pat matysite vis skirtingą įdomų faktą apie euro valiutą. Ką simbolizuoja euro simbolis? Kurios šalys yra įsivedusios eurą neoficialiai? Kuriais metais pasirodė pirmieji popieriniai eurai? Atsakymus į šiuos bei kitus klausimus taip pat sužinosite naudodamiesi „Euras 2015“.

Informacija programėlėje bus nuolat atnaujinama remiantis naujai priimtomis perėjimo nuostatomis.

„Euras 2015“ - nepakeičiamas pagalbininkas perėjimo į naują valiutą laikotarpiu! Paprastai, patogiai bei lengvai rasite jums reikalingą informaciją vienoje vietoje.

Programėlė prieinama visiems išmaniųjų telefonų su „Android“ operacine sistema naudotojams (būtina versija - 2.2 ar naujesnė). Ją atsisiųsti galite iš parduotuvės „Google Play“. Programėlė nemokama.

Radote netikslumų? Turite pasiūlymų? Susisiekite su mumis el. paštu: