2010-06-23

Pirmasis vasaros projektas - „Bernex SuDoKu“

Kaip minėjau praeitame naujienų pranešime, artimiausiu metu planavau pristatyti vieną ar kelis specialius vasaros projektus. Vienas iš jų jau šiandien pasirodė. Tai - internetinis žurnalas „Bernex SuDoKu“.
     

SuDoKu galvosūkiuose reikia surašyti numerius nuo 1 iki 9 taip, kad jie nesikartotų eilutėse, stulpeliuose, ir paryškintuose 9 langelių kvadratuose.
  
Kiekviename dvisavaitinio žurnalo numeryje pasirodys 16 įvairaus sunkumo japoniškų SuDoKu galvosūkių, suskirstytų kategorijomis. Žurnalo formatas - A4, todėl labai patogu atsispausdinti ant paprasto rašomojo popieriaus ir spręsti.
   
Pirmajame numeryje pristatau 18 įvairaus sunkumo galvosūkių. Jų sprendimai bus pateikti po dviejų savaičių, sekančiame numeryje, liepos 5 dieną. Planuojama išleisti 5 ar 6 numerius šią vasarą. Kiekvieno numerio galvosūkių sprendimai bus išleisti sekančiame numeryje
   
Jei susidomėjote šiuo projektu, jo veiklą galite sekti twitter'io kanale @bernexsudoku ir facebook'e. Taip pat kviečiu rašyti sudoku(eta)bernex.lt, jei norite, kad jūsų reklama pasirodytų žurnale. Reklamuotis galite nemokamai, tik reikia susitarti dėl reklamos formato.
   
Projektą rasite adresu sudoku.bernex.lt