2009-11-22

Kalėdų belaukiant

Kalėdiniai papuošimai jau atkeliavo į parduotuves, bandydami paveikti žmonių mąstymą, taip priverčiant juos leisti pinigus ne tik reikalingiems, bet ir visiškai beverčiams daiktams.

Kalėdoms šis tinklaraštis irgi ruošiasi, ir jau kitos savaitės pabaigoje kalėdiniai papuošimai turėtų atsirasti blog'o viršutinėje dalyje (header'yje) ir šonuose (background'e). Tokie papuošimai laikysis iki pat sausio mėnesio.

Kalėdos daugeliui yra smagi šventė, tačiau kai kurie tuo džiaugtis deja negali. Visi šio tinklaraščio lankytojai gali prisidėti prie "IKI" parduotuvių tinklo skelbiamos akcijos "Padovanok Kalėdų Stebuklą". Dešinėje pusėje, virš apklausos paspauskite mygtuką "Prisidėk", ir paaukosite 5 centus neišleisdami nei cento, tik keletą sekundžių laiko. O vėliau, vaikščiodami po kitus tinklaraščius, taip pat ieškokite akcijos skydelių. Aukoti galima vieną kartą per valandą.

Ta pačia proga priminsiu, jog šio mėnesio apklausoje klausiama, kokio operatoriaus mobilųjį ryšį naudojate. Apklausą rasite dešinėje pusėje po aukojimo skydeliu. Jei dar nepareiškėte savo nuomonės, prašau užbalsuoti, nes kitaip dėl mažo balsų skaičiaus gali tekti apklausą pratęsti.

Šįkart trumpai tiek, laukite kitų straipsnių ir naujienų iš Bernex Blog.