2009-10-02

Apklausų rezultatai: rugsėjis

Štai ir baigėsi mėnuo, o su juo pasibaigė ir rugsėjo mėnesio apklausos. Šiandien skelbiami rezultatai.

Pirmojoje apklausoje buvo klausiama, kokio gamintojo mobilųjį telefoną ar net kelis telefonus naudojate. Joje balsavo 26 Bernex.lt tinklaraščio skaitytojai, o iš jų 20 balsų buvo atiduota už Nokia bendrovės telefonus. Iš viso skirti 36 balsai (buvo galima balsuoti už kelis atsakymo variantus). Lietuviai - tikrai mobili tauta., nes niekas nepasirinko, jog neturi mobiliojo telefono. Taipogi nesulaukta nei vieno balso už Apple firmos telefonus, todėl galima teikti, kad lietuviai lieka ištikimi gamintojui iš Suomijos. Apklausos rezultatai skrituline diagrama:

Antrojoje apklausoje klausta apie mobilųjį internetą. Čia balsavo tik 15 lankytojų, tad 11 žmonių turbūt nepastebėjo, jog yra dvi apklausos. Septyni žmonės pareiškė, kad naršo dažnai, trys - kad retai, o penki lankytojai visai nenaršo interneto mobiliuoju telefonu. Antrosios apklausos rezultatai, taip pat skrituline diagrama:
Nauja apklausa - kitą savaitę. Tikslesnė data bus iščiulbėta twitter'yje. Nauja apklausa jau blog'e - atsakykite dešinėje pusėje!