2009-04-03

Viskas apie Windows 7 - 5 dalis - starto meniu

Windows 7 pristato visiškai pasikeitusią "starto" liniją ir atsinaujinusį meniu.

Visų pirma - apie patį meniu. Vos įjungus iškarto pasirodo nuorodos su išsiskleidžiančiais meniu (1). Visa tai pasirodydavo tik paspaudus "All programs". Taip pat du Vistos ženkliukai - Sleep ir Lock pakeisti pasirenkamu (negaliu garantuoti) mygtuku (2). Paveikslėlyje jis vaizduojamas su komanda Shut down. Pats meniu stilius ir struktūra išlieka nepakitę. Dar vienas skirtumas - Windows 7 "starto gaublys" pradeda švytėti vos tik paspaustas.

O dabar dėl pačios starto linijos. Kaip jau minėjau ankstesniame pranešime, starto linijos plotis gerokai padidėjo. Taip pat padidėjo ir ženkliukų dydis (3). Tačiau šie ženkliukai nebėra tokie kaip anksčiau - jie ne tik nuorodos, bet kartu ir įjungtų programų logotipai. Privažiavus prie bet kurio ženkliuko, įsijungia maža lentelė su tos programos įjungtų langų nuotraukomis. Privažiavus prie bet kurios nuotraukos, visų kitų langų belieka tik kontrai, o normalus išlieka tik jūsų pasirinktas langas. Tą patį, tik paslėpdami visus langus ir parodydami ekrano vaizdą, galite padaryti privažiavę prie apatiniame dešiniajame kampe esančios kitokios spalvos juostelės.

Kad šis straipsnis neatrodytų labai trumpas, siūlau jums pasižiūrėti Windows 7 logotipą įjungiant kompiuterį:

1 comments:

  1. States have not been particularly active in implementing these legal guidelines, probably because of of} a battle with the dormant Commerce Clause doctrine. That doctrine theorizes that state law making use of to commerce exterior the state’s borders is unconstitutional as a result of|as a outcome of} that energy lies with federal, not state, authorities. In particular, federal preemption has obstructed states’ attempts to control playing exercise on Indian reservations inside state borders. Additionally, it isn't necessary to develop a posh website to make money. But you must to} create an optimized website if you want to|if you want to} stand out from other casino affiliates. 바카라사이트 "Many are drawn to the affiliate industry because of its low obstacles to entry," writes Erik Bergman in a previous Entrepreneur article.

    AtsakytiPanaikinti

STRAIPSNIO KOMENTAVIMO TAISYKLĖS:
Komentaruose draudžiamos reklaminės nuorodos į kitas svetaines. Savo svetainę galite nurodyti, pasirinkę "Vardas/URL" kaip jūsų identifikavimo būdą. Susijusios nuorodos leidžiamos, tačiau su straipsniu nesusijusių nuorodų autorių pranešimai bus trinami. Draudžiami ir necenzūriniai žodžiai. Šnekėkime lietuviškai!