2010-03-11

20 laisvės metų

Nuotaukoje - Lietuvos Nepriklausomybės Atkūrimo aktas, pasirašytas 1990 m. kovo 11-tąją

Šiandien sukanka 20 metų, kai Lietuva atgavo nepriklausomybę. Ta proga noriu pasveikinti visus šio tinklaraščio skaitytojus su švente ir palinkėti, kad Lietuvoje visiems gyventi būtų geriau.

O dabar - apie žadėtąsias dovanas. Visi tinklaraščio skaitytojai gali atsisiųsti skaitmeninę knygos "Vilniaus Gatvės" versiją. Ši knyga sudaryta iš nemokamai internete platinamos informacijos ir aprašo 13 Vilniaus gatvių. Knyga turi apie 40 puslapių ir nemažai nuotraukų. "Vilniaus gatvių" skaitmeninę versiją galite atsisiųsti puslapyje gatves.bernex.lt. Knygą Jums dovanoja "Bernex Blog", todėl ją gauti kol kas gali tik šio tinklaraščio skaitytojai, išarchyvavimo metu įvesdami šį kodą:
B15UI98P4TRY565UI3GNU314TWT4EV
  
Po poros savaičių kodo įvesti knygos atsisiuntimui nebereikės. Daugelis knygoje esančio teksto yra nukopijuotas iš šaltinių, kurie nurodyti knygos pabaigoje ir knygos puslapyje, todėl nesivadinu knygos autoriumi, o tik sudarytoju. Po poros mėnesiu tikiuosi knygą perrašyti taip, kad tekstas nebūtų grynas copy-paste iš kitų svetainių. Ateityje taip pat tikiuosi sukurti daugiau knygų, todėl laukite tolesnių naujienų...