2010-07-25

„Bernex Blog“ atiduoda: NOD32 Antivirus v4.2 (90 dienų licenzija)

Nežinau, ar kam nors gali reikėti, bet norėčiau atiduoti ESET sukurtos NOD32 Antivirus licenziją 3 mėnesiams (90 dienų). Gavau šią skrajutę su vienu iš dienraščių, o kadangi pats naudoju Avast nemakamą antivirusinę ir man NOD32 nereikalinga, nusprendžiau ją dovanoti vienam iš lankytojų. 

Nors 90 dienų nėra daug, tai pilnai užteks norint išbandyti ir palyginti šį antivirus'ą su kitų gamintojų kūriniais. Šiokia tokia informacija:
  • Licenziją gavau skrajutėje, kurioje nurodytas serijinis numeris. Jį reikės įvesti tam skirtame puslapyje eset.lt/register.
  • Pasibaigus šiai licenzijai programą galėsite išdiegti arba prasitęsti už 69 litus (įprasta atnaujinimo kaina yra 99 litai).
  • Į šį NOD32 Antivirus komplektą įeina ir NOD32 Antispyware programa.
  • Šis antivirus'as suderinamas tik su Windows operacinėmis sistemomis.
Licenziją atiduosiu vienam iš lankytojų, parašiusių komentarą po šiuo straipsniu. Dalyvauti atidavime galite iki rugpjūčio 1 dienos. Jei sulauksiu keleto dalyvių, laimingasis bus išrinktas random.org pagalba. Jei dalyvaus tik vienas žmogus, licenzija jam ir atiteks. Jei nesulauksiu dalyvaujančių, atidavimą pratęsiu neribotam laikui (taip, kaip su Google Wave pakvietimais, kur iš 22 siūlytų atidaviau tik 2).

Laimėtojas licenziją gaus el.paštu („atskenuotą“ skrajutę), todėl prašau dalyvaujančiųjų komentuojant nurodyti teisingą el. pašto adresą.

Laimėtojas aktyvuoti licenziją turės iki šių metų gruodžio 31 dienos. Kas laimės licenziją bus paskelbta rugpjūčio 3 dieną.

Laukiu Jūsų, o Jūsų laukiami nauji straipsniai pasirodys jau visai netrukus.