2010-01-17

Geriausi YouTube kanalai - FailBlog


Šiandien pristatau naują straipsnių seriją, kuri kartais bus atnaujinama. Nesakau, jog tai bus taip, kaip buvo su BGPK serija, kuri atsirasdavo kiekvieną savaitę konkrečią dieną (bent pradžioje). Kartą, o gal ir porą kartų per mėnesį aprašysiu geriausius savo žinomus YouTube kanalus, pateiksiu savo vertinimą ir paklausiu jūsų nuomonės - peržiūrėję kanalą galėsite įvertinti jį dešimtbalėje sistemoje.

Pradžiai pasirinkau turbūt lankomiausią savo kanalą FailBlog. Kodėl jis tapo pirmuoju mano aprašytu? Todėl, kad jis žiauriai man patinka, o, be to, ten pakliuvusi ir Lietuva.




Kanale "FailBlog" pateikiami žmonių ar televizijų nufilmuoti susimovimai. Video į kanalą dedami bent keletą kartų per savaitę, ir beveik visi jie yra juokingi. Iš šio kanalo:
 O, kaip jau minėjau, į šį kanalą yra patekusi ir Lietuva. Jei dar prisimenat LNK kurtą "NML", tai vienoje laidoje niekam nežinomos grupės "Enjoy" narės įžengimas į sceną 2009-tųjų rugpjūčio 10-tąją dieną pakliuvo į FailBlog ir iki dabar yra peržiūrėtas daugiau nei 600 tūkstančių kartų!

Dabar apie įvertinimą - žiūrint "FailBlog" kanale patalpintus video visada galima rasti iš ko pasijuokti, nes jų - virš kelių šimtų. Skiriu šiam kanalui 9 balus. Dabar - jūsų eilė nuspręsti, kiek šis kanalas vertas. Balsavimas - kairėje tinklaraščio pusėje, o savo nuomonę galite išreikšti komentaruose. Balsavimas vyksta dvi savaites, iki sausio 31 dienos.