2010-10-25

Geriausi YouTube kanalai - JPizzle1122

Turbūt daugelis žino, kas būna įdėjus į mikrobangų krosnelę kiaušinį. Taip pat turbūt nemažai kas yra matę, kaip gražiai joje šviečia įdėtos lemputės. Tačiau ar niekada nesusimąstėte, kas būtų prikišus mikrobangų krosnelę fejerverkų? O gal ir ką nors geresnio, pavyzdžiui XBOX konsolę?

To bandyti namuose tikrai nereikėtų. Tokie bandymai gali baigtis sugadinta mikrobangų krosnele, ugnimi ar net sprogimu.

Tačiau jei norite visa tai išvysti, jums tereikia dažnai apsilankyti jpizzle1122 YouTube kanale. Šiame kanale yra kuriamas vienas populiariausių YouTube šou - Is It A Good Idea To Microwave This?

Kiekvieną savaitę įdedami 2 nauji bandymai. Iš viso jau yra sukurta virš 240 eksperimentų, kurie paskirstyti į 8 sezonus. Ne visi bandymai gali sužavėti, tačiau kai kurios norisi žiūrėti dar ir dar. Vienas iš tokių pavyzdžių yra oro pagalvės eksperimentas, kuris galėjo baigtis ir rimtais sužalojimais.

Beveik kiekviena šio šou serija turi po bent po 400 tūkstančių peržiūrų. Šią laidą seku nuo maždaug trečiojo sezono, o naujų serijų laukiu su nekantrumu. Devintasis sezonas startuos šio mėnesio paskutinėmis dienomis, tad jei patiks naujus eksperimentus galėsite stebėti kartu su visu pasauliu.

Nuorodos: