2011-01-01

Su 2011-aisiais!

Štai ir išaušo nauji, 2011-ieji metai. Senieji nebuvo labai draugiški daugeliui žmonių, todėl reikia tikėtis, jog Naujieji bus malonesni.

Ta proga ir norėčiau Jus visus pasveikinti ir palinkėti daugiau džiaugsmo, laimės ir sėkmės per kitus metus. Gal tokie žodžiai ir banalūs, bet tikrai norėčiau, jog visiems Jums 2011-aisiais sektųsi nuostabiai visose gyvenimo srityse.

Gruodžio 31-ąją baigėsi IKI prekybos tinklo akcija „Padovanok Kalėdų stebuklą“, kurioje dalyvavo ir šis tinklaraštis. „Bernex Blog“ lankytojai ir skaitytojai surinko 3,60 Lt. Tai nedidelė suma, tačiau nors truputį buvo prisidėta prie didžiosios sumos - iš viso buvo surinkta 39198,95 Lt, už juos nupirkta daugybė dovanėlių. Ačiū visiems, nors ir negausiai iš šio tinklaraščio, prisidėjusiems prie šios akcijos.

Dabar prie reikalo. Kaip ir žadėjau, išleidžiu knygos „Vilniaus Gatvės“ II leidimą. Gal jis ir neišėjo visiškai toks, kokį jį planavau, bet, visgi, mano nuožiūra yra geresnis už pirmąjį.

Šįkart jis supakuotas archyve, kuris neapsaugotas slaptažodžiu, tačiau atsisiuntimo kodą pirmuosius porą mėnesių reikės įvesti atsisiuntimo puslapyje. Pateikiu jį:
Nuo šiol atsisiuntimo kodą rasite knygos „Vilniaus Gatvės“ Facebook puslapyje facebook.com/VilniausGatves
Pačios knygos atsisiuntimo nuorodą rasite knygos svetainėje (beje, taip pat naujoje) adresu gatves.bernex.lt

Smagių Jums Naujųjų, dar smagesnio Jų pradžios atšventimo. Susitiksim jau šiemet :)