2009-07-27

YouTube ir Twitter fonų šablonai

Nežinau, ar kam reikia, bet Lietuvoje yra mažai žmonių, pasidariusių savo YouTube arba Twitter fonus su norimais užrašais, piešiniais ir panašiai. Kažkada internete buvau radęs YouTube fono šabloną, tačiau jis buvo kurtas senesniems YouTube kanalams (kaip žinia, YouTube kanalų dizainas netrukus pasikeis; daugiau info - ČIA). Todėl perdariau YouTube dizaino šabloną ir pritaikiau 2.0 kanalams. O twitter'io fono šabloną sukūriau aš pats.
Abu dizaino šablonai sukurti naudojant dvi spalvas - baltą ir juodą. Šablonus galėsite patys redaguoti su turima grafikos apdorojimo programa (PhotoShop, Gimp ir t.t.)

  • YouTube dizaino šablone juoda spalva reiškia foną po kanalo lentelėmis, o balta - tai, kas matosi šonuose. Juodą spalvą (išskyrus kraštus) paslepia kanalo lentelės, nebent nustatytas permatomumas. Baltą spalvą (bent jau kraštus) mato visi, todėl ten galimą užsirašyti pvz. savo internetinio puslapio adresą.

    Dizaino pritaikymą mano YouTube kanale pamatykite ČIA


  • Twitter dizaino šablonas paprastesnis. Balta spalva žymi vietą, kurią kairėje jūsų kanalo pusėje matys lankytojai su mažesne ekrano rezoliucija. Teritoriją galite prasiplėsti kiek žemiau, bet to, kas bus žemiau, visi pamatyti negalės (tik didesnę rezoliuciją naudojantys žmonės). Dešinės pusės labai nepritaikysite, nes daug žmonių naudoja skirtingus monitorius ir ekrano rezoliucijas, todėl tą, ką užrašysite, vieni matys normaliai, o kiti iš viso nematys arba matys tik pusę.

    Dizaino pritaikymą mano Twitter kanale pamatykite ČIA

Atsisiųsti dizaino šablonus galite čia:
YOUTUBE DIZAINO ŠABLONAS
TWITTER DIZAINO ŠABLONAS