2009-06-01

Pildyk ID kortelė

Turbūt žinote, kad Omnitel jau senai turi ID korteles, su kuriomis galima lengvai papildyti sąskaitą ir dar gauti įvairių nuolaidų. Tačiau Tele2 nusprendė truputį pasikopijuoti ir išleisti "Pildyk ID".Aš, kaip ištikimas Pildyk vartotojas, užsimaniau išbandyti "Pildyk ID" kortelę, su kuria galima papildyti savo sąskaitą nevedant jokių papildymo kodų. Šiandien kaip tik turėjau progą ją pasiimti iš "Lietuvos Spaudos" kiosko. Pildyk interneto svetainėje skelbiama, kad kortelė nemokama, bet pardavėja paminėjo, jog kortelės duodamos tik perkant sąskaitos papildymą ir tik po vieną vienam asmeniui. Nors sąskaitoje pinigų buvo, dar keletas litų manau nepridarytų bėdos.

Kortelė supakuota panašiai, kaip ir senos plastikinės papildymo kortelės. Viduje įdėta "Pildyk ID" kortelė ir aktyvavimo ir naudojimo instrukcija.

Pati kortelė yra tradicinio - džinsinio Pildyk stiliaus, tik sudaryta iš dviejų dalių. Mažąją dalį su skylute galima atlaužti ir duoti savo giminaičiams, kad jie už jus papildytų.



Kitoje kortelės pusėje rasite aktyvavimo instrukciją ir brūkšninius kodus ant abiejų kortelės dalių. Dabar tereikia duoti pinigų ir kortelę parduotuvėje ir pinigai iš karto persives į jūsų sąskaitą. Deja, ant "Pildyk ID" kortelės, kitaip kaip ant "Ežio daugkartinio papildymo kortelės", Tele2 nepadarė vietos užsirašyti vardui nei ant mažosios dalies giminaičiams, nei ant didžiosios dalies jums patiems, bet tai ne problema, nes galite kortelę pasižymėti kokiu nors markeriu ant balto fono.