2011-02-09

GIMTADIENIS - 3 metai internete

Sveiki! Šiandien mano kuriamam tinklaraščiui „Bernex Blog“ sukako treji metai. 2007 m. vasario 9-ąją dieną adresu bernex-blog.blogspot.com pasirodė pirmasis pranešimas, skelbiantis apie tinklaraščio įsikūrimą „Blogger“ platformoje. Nors blog'as buvo pradėtas kurti ir anksčiau, pirmosios jo versijos nebuvo panašios į „tinklaraštį“ - labiau į kuriamų projektų aprašymus, todėl gimtadieniu laikoma būtent vasario 9-oji.

Deja, nebuvo galimybių rašyti į tinklaraštį taip dažnai kaip prieš porą metų. Tam yra kelios priežastys: ligos, mokslai, idėjų trūkumas ar tiesiog norėjimas vietoj rašymo užsiimti kitokia veikla. Iš viso per metus parašyti vos 27 straipsniai. Aišku, per trejus metus tinklaraščio pildymo pasikeitė straipsnių kokybė, todėl prie straipsnių sugaištama ilgiau nei būdavo anksčiau. 

Kaip ir per kiekvieną blog'o gimtadienį šiandien norėčiau aptarti, ką tinklaraštis nuveikė per praėjusius metus. Taigi, „Bernex Blog“...

„Bernex Blog“ taip pat dalyvavo jau antrus metus vykstančioje „Iki“ prekybos tinklo akcijoje „Padovanok Kalėdų stebuklą“. Tinklaraščio skaitytojai viso suaukojo 3,60 Lt neatverdami piniginės ir prisidėjo prie didžiosios 39 tūkst. litų sumos.

Kokią tinklaraščio ateitis? Kai tik rasiu laiko, stengsiuos toliau čia rašyti straipsnelius įvairiomis temomis bei tęsti pradėtas straipsnių serijas. Deja, negaliu pažadėti, jog kitais blog'o kūrimo metais straipsnių bus tiek, kiek 2009 m. sezone.

Artimiausias suplanuotas pranešimas numatomas šio mėnesio antroje dalyje. Tai bus reportažas (o gal ir foto-reportažas) iš „Vilniaus knygų mugės 2011“. Iki pat parodos prašau Jūsų pareikšti savo nuomonę atsakant dešinėje pusėje esančioje apklausoje ar ir jūs ketinate joje apsilankyti.

Dėkoju, kad jau 3 metus esate kartu su mano tinklaraščiu! Laukite naujų pranešimų naujais „Bernex Blog“ gyvavimo metais!