2010-11-22

„Padovanok Kalėdų stebuklą“ 2010

Antrus metus iš eilės prekybos tinklas „Iki“ kartu su interneto bendruomene (tinklaraščiais, svetainėmis ir facebook naudotojais) rengia akciją „Padovanok Kalėdų stebuklą". Šios akcijos tikslas - surinkti pinigus, kuriuos vėliau prekybos tinkas panaudos vargingai gyvenančių šeimų vaikams. 

Prisidėti prie „Kalėdų stebuklo“ išpildymo labai paprasta. Tiesiog reikia tinklaraščiuose, internetiniuose projektuose ar savo draugų facebook profiliuose pamačius „Iki“ akcijos skydelį jį paspausti. Kiekvienas paspaudimas - 5 centų auka, kuri bus pervesta į „Padovanok Kalėdų stebuklą“ sąskaita. 

Prie šios akcijos prisideda ir „Bernex Blog“. Akcijos skydelį rasite šoninėje tinklaraščio linijoje. Dabar pat galite paspausti šį skydelį ir įsitikinti, kaip paprastą prisidėti prie kitų svajonių išsipildymo, nesumokant nė cento.

Prisidėti prie „Iki“ Kalėdinės akcijos taip pat galite įsidedami tokį patį skydelį į savo internetinę svetainę ar facebook profilį. Tai atlikti galėsite svetainėje kaledustebuklas.lt. Čia taip pat matysite, kiek pinigų jau surinkta dovanėlių pirkimui ir kas yra surinkę daugiausia.

Akcija trunka nuo lapkričio 22 dienos iki kitų metų pradžios. Skydelis bernex.lt tinklaraštyje bus iki pat akcijos pabaigos. Nepamirškite prisidėti prie šios akcijos ir jūs!