2009-08-24

Google meluoja?

Nežinau, ar čia tik man taip, ar Google meluoja mums su Gmail šiukšlių skyriumi. Kadangi Spam'o neperžiūrinėju, šiandien nusprendžiau šiaip pasižiūrėti ir pamačiau užrašą, kad spam'as automatiškai ištrinamas po 30 dienų. Bet pas man nuo birželio niekas tų šiukšlių automatiškai neištrina. Nuotrauka:


P.S. Jei kas sakysit, kad nuotrauka padirbta dėl puslapio stumiklio šone, taip išėjo, nes fotkinau per du kartus ir tada nuotraukas sujungiau.

PAPILDYMAS: rugpjūčio pabaigoje Google ištrynė daugiau nei 30 dienų neištrintus pranešimus (ir jų visiškai nereikia peržiūrinėti).

1 comments:

  1. Jo 30 dienų PO TO, kai perskaitai, o pas tave bachūras, atrodo, visi dar juodi ir neskaityti. : ) nevaryk ant to, ko nesupranti.

    AtsakytiPanaikinti

STRAIPSNIO KOMENTAVIMO TAISYKLĖS:
Komentaruose draudžiamos reklaminės nuorodos į kitas svetaines. Savo svetainę galite nurodyti, pasirinkę "Vardas/URL" kaip jūsų identifikavimo būdą. Susijusios nuorodos leidžiamos, tačiau su straipsniu nesusijusių nuorodų autorių pranešimai bus trinami. Draudžiami ir necenzūriniai žodžiai. Šnekėkime lietuviškai!